Gratisan Musik

Saturday, 10 September 2011

sayu ~







errr ~ lama jugak tak update blog . bukan ape , malas lahh . banayk bnda nak kene buat . tapi , malam-malam cmnie , tiba terasa sunyi sangat . terasa sayu aje ~ airmata mengalir je dgn sendirinya . aku pon tak tahu apa masalah aku . tapi yg pastinya , inilahh namanya R I N D U ~  ye , semestinya aku rinduu . rindu siapa ? hmm ~  


jgn lahh nangis ety . cool lah . sabar . tapi , aku tak bolehh . korang tak faham aku . aku tgok hindustan pon bolehh ngis , nie kan pulak rasa dari hati. aku tak hebat , aku tak perfect . tp aku sntiasa cuba jadi yg terbaik . final nak dekat dahh .. aku still lagi serabut dgn hati , otak , fikiran aku sendiri . ya ALLAH YA TUHANKU . berilahh aku kesabaran YA ALLAH , BANTULAHH AKU YA ALLAH . haa ! air mata ngalir dgn deras . tgah tgah hujan mcm nie , bertambah sayu ! dgr pulak lagu jiwang memalam nie .. mmg sedih ~ dalam hati ni , tuhan je yg tahu . 


memang aku bukan yg terbaik . tp aku sentiasa cuba jadi yang terbaik , err ~ hujan bertambah lebat , semakin dan semakin dan semakin tension . semakin deras air turun . hujan oh hujan . tolong bawa sekali masalah kat jiwa nie , kat hati ni , tolong bolehh ? bersihkan sume , kosongkan semua . bolehh tak ? aku tak larat . tolong lahh bawa jauh-2 masalah ni . jgn dtg kan sekali gus , tolong ye ~ alahaii ~  harap hujan dgar lahh permintaan nie . 


:: dekat matrikulasi perlis .


teringat : (tgah tgok tv) mak : ety , tidur lahh , dah pukul berapa dah nie :) . aku : ye mak, jap lagi ye ? jgn risau , ada je kat sini :) ,, tgah malam siket , ayah baru balik dr kerja . maklumlah , dia keje kadang-2 oncall . ayah : ety , nape tak tidur lagi ni ? dah lewat dah . pergi tidur ye . (smbil pgang kepala aku) aku tersenyum aje . aduhaii ~ sayunya hati ingt kat mereka . mesti dah tidur kan . kat sini ayah mak takde . tidur lewat pon takde org kesah . yelahh ~ nak study kan . hmmm ~ mak , ayah , ety selalu sakit-2 dada skrg nie , dekat bawah pinggang pon sama , mcm berdenyut-2 . ayah , mak , ety sayang kat sume taww . kat family kita ~ ayah tolong teruskan bimbingan terhadap mereka sume ye (keluarga) . 








teringat dekat rumah ~ time nak balik matrik haritu  , mak peluk , mak cakap 'belajar elok-2 , jadi org pandai . matang siket . jangan asyik nak nangis aje . (dlm hati : alaa~ ikut mak lah , ada masalah nges kan . hehe :)) hmm nty smpai sana jgn pikir sgt kitorg kat sini , sume okay-2 . jaga diri elok-2 (dlm hati : haa ? mana mungkin tak pikir pasal mereka diatas . apelahh mak nii ==') jaga makan tuh . pantang siket kalau nak cepat elok muka tuh . mak takde kat sana , talehh masak . makan je ape ada ye . ' ALahaaiii ~ perlu ke ckap mcm tuh / tak perlu cakap lahh . ety tawu tuh mak .saje je nak buat ety nges :( . tiba kat rumah masuk kete aku nangis . sebak nak pergi balik perlis dahh . dorg ckp jgn nges  . AKu ? hmm dorg tak tahu dlm hati aku betapa syang nya aku kat dorang . kalau lahh satu hari aku pergi dulu, tolong smpaikan YANG AKU SANGAT SAYANG MEREKA YE . HALALKAN MAKAN MINUM AKU , DAN TOLONG UCAPKAN TERIMA KASIH PADA MEREKA YE ! thanks :)







EH ? hujan dah berhenti , air mata aku pon dah berhenti lahh ! :) terima kasih angin , terima kasih hujan dgar luahan hati nie , terima kasih kerana membawa sekali masalah-2 kat kepala nie :) terima kasih semua ! ERR ~ okay . ringan sikit kepala otak nie . then aku nak sambung study dahh . 



selamat malam ! jumpa lagi ! 
thanks baca ~
bubye ! ^^,

bilik 403, KOMSAS * 
(MATA BENGKAK)

No comments:

Post a Comment