Gratisan Musik

Tuesday, 28 June 2011

KMP-SESI FOTOGRAFI

>S.E. S.I F.O.T.O.G.R.A.F.I <


  1.  macam lama je tak update blog (walhal baru 3 hari :D ) . actually bukan ape . just lately nie agak BZ siket lahh . berlambak tutorial . Dgn QUIZ nye , tp alhamdulilah lahh bolehh aje buat . :) lately , siyes ! sumpah penat gila . pantang lah naik bilik . nmpak katil . cnfrm tido punya . 
  2. life aku skrg , pack sgt . ada aje aktiviti kat sini . tp takde lahh cm org selalu ckp , MATRIKULASI nie , susah . tak cukup masa nak stdy . nak itu , nak ini . actually , aku rasa okayy je . just kat sini , kene stdy smart lahh . kene pandai bhgi masa . (cewwah . cakap macam hape je . padahal aku kat sini pon mcm hape je . HAHA :D ) . tak kesah lahh ! yg penting , IM HAPPY ! 0_0 
  3. HOMESICK ? -  tipu lahh tu kalau tak homesick ! rinduu lah . sumpah rinduu :( nak balik lambat lagi . bulan 8 nie . takpe takpe , bukan tak bolehh balik . kan ? ;) 
  4. HAA ! baru-baru nie , aku ada  S E S I F O T O G R A F I :) sumpah best ! aku ingt , aku je H A N T U camera . rupa nya ??? HAHA . S E M U A hantu ! dasar hantu ! :D papepon , aku enjoy pada hari itu ! :)  
dah semestinya , aku memang gila bergambar . HAHA :D mmg aku dtg je , aku terus serbu abg tuh . serbu kotak kotak kat situh . HAHA :D peduli ape . sape sohh letak barangbarang tu kat situ . haa ?! barang ape nie ? barang ape ? HAHA :D ni , dlm kotak tuh , ada mcm2 props. ada topi , ada telinga mickeymouse , termasuklahh cermin mata yg aku pakai nie ! B E S A R punya ! korang ada ? takda kan ? ;P




haha :D besar ? comel takk ? *perasan 0_0*




kanak-kanak R I B E N A . ahah :D




next , ni cite sal classmate aku . A2T6 ! :) mmg happening habis lahh dorang nie ~
                          nih ! aku bg santapan gambar-gambar ni utk korang . :)



NI Lahh classmate aku . A2T6 :)  barisan atas dari kiri , mimi , farzana , fatanah , nadiah , E T Y >.< , ain , intan , kira , ziera , barisan bawah dari kiri - ila , mutt  , alyn , yuva , hazman  , azham , muizz , ain , zieha :)
 time nie , semua tak sabar sabar nak pkai kot . nak poyo-poyo . HAHA :D mcm2 dorang nie . 
pening pale abg tuh  . layan kerenah . mcm-mcm aksi kitaorg buat . tp sayang nya , tak sempat  ank amik pic lah . panjat kereta , panjat pokok , berlari , melompat , mcm-2 adegan kitaorg buat . mcm-2 bentuk candid . antaranya yg ni ! :) 


ce teka kitaorg buat ape tuh . ^^, !
kitaorg wat cmnie . (sambil tunjuk 4 jari)  means , 1 TUJUAN yg sama : 4 F L A T ! aminn ! ya rabbal alaminn :) doakan taww ! 0_0 papepon , aku doa kan kita semua dapat capai target kita ye kengkawan ;) ??


HAHA ! nadia ! kau merangkak tuh buat ape haa ?! HAHA :D kesian kau ! act , dia nak amik posisi dia . tp tak sempat . haa ! ni lahh baru betul-betul candid !  HAHA :D alin , yg hujung tu , yg duduk . baru nak angkat kain nak posing . haha :D saba alyn (baju merah duduk) saba . jgn wat aksi ***** pulak kat sini ! haha :D  .
cehh ! cakap org . kau tgok kau tuh E T Y ! mcm R O B O T je apehal haa ? tu lahh ! kecok lagi . kau lahh paling kecoh time nie kan . mcm-2 kau nak buat . nak tu lah , nak ni lahh . berlari lahh . ish ish . Papelahh  E T Y oi ~  
oit MUIZZ ! (baju hijau baris bawah) . HAHA :D klaka lahh korang nie ! papepon , HAVE A  NICE DAY Sayang-sayangku !




ni lahh antara SAYANG-SAYANG ku :)


in lahh A B A N G yg tangkap gambar kitaorg hari tuh . yg sanggup layan kerenah kitaorg ! 
THANKS    A B A N G ! 
p/s : gambar kitaorg tuh , cepatcepat siket ea siapkan . tak saba nak tgok nie ! nak tgok hasil 
K E M O D E L A N kitaorg tuh ape yg jadi . :D



alyn , tiap pagi aku pegi kelas , dgn dia lahh . paling kecik dlm kelas aku . tp gelak ?? B E S A R punya ! :D



EH-EH ???
amboi A L Y N ! penat kitaorg cari , kat sini kau ye ! sempat lagi tangkap gmbar , bermesra-mesra ye ! HAHA :D (act , aku pon ada pic ngn abgnie , tp aku tak bolehh lah buat jd santapan umum kat sini . marah M R A.B.A nty >.<)
hehehe ~ papepon , tahniah bro ! sbb bertahan dgn kitaorg 1 hari ! :D terbaikk wokk ! 


alah A I N ! poyo je . ingt siket . camera org tuh . :)  A I N . kecohh gila minah nie . bising aje mulut dia . tp best ! aku suka :) waa ~  I LOVE U lahh syg ! muahh ! tp kan , kalau kau nak , aku pon nak jugak! tgok ni haa ! :p



haha . nak jugak pegang camera , takpe lahh . amik berkat . kot kot lepas nie aku dapat pulak ! aminn ! (p/s utk A Y A H : ayah , ety nak ! hehe ^^,)




aLahaiii ~~ kau pon nak jugak er A L Y N oi~ 


MUIZZ - si lanun . HAHA :D dia nie lagi sorang . tiap kali nak outing , mesti nak pergi karoke . ish ish . dah dah lahh tu muizz oi ! :)


hmm setakat ni je lahh ~ penat sudahh . nak p stdy pulak . :) terimas kerana membaca ! :)


p/s to my classmate , stdy elok.elok ! i love you ! 
bubye 0_0





jumpa lagi ! 








No comments:

Post a Comment